We gaan terug naar de jaren ’90, waarin wij elkaar leerden kennen op de basisschool en meteen een klik hadden! Van samen naar school, voetballen en later stappen, ontstonden al snel overeenkomstige interesses en doelen voor het (werkende) leven. Zo ook de kritische blik naar ondernemerschap en de wens om samen te gaan werken. We keken elkaar aan en ineens viel het kwartje: waar wachten we nog op? Zo werd anno 2020 P&A Administratie geboren, waarbij de ‘P’ verwijst naar Pim en de ‘A’ naar Anthony. Ons bedrijf is een plek waar kennis én vriendschap samen komen. We bundelen onze krachten, humor, professionaliteit en toekomstvisie om tot waardevolle lange termijn samenwerkingen met onze klanten te komen. Pim met een achtergrond in accountancy en financiële controle, Anthony gespecialiseerd in loonverwerking. Met kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven en detailhandel zijn wij dé aangewezen gespreks- en sparringpartners voor zowel ZZP- als MKB’ers.
Pim Dillisse

Pim Dillisse

Anthony Wawrzyniak

Anthony Wawrzyniak

Waarom ondernemers kiezen voor P&A

Totale ontzorging op financieel-fiscaal gebied, loonverwerking én personeelsondersteuning. Betrouwbaar, toegankelijk en persoonlijk.”

In tegenstelling tot de grote partijen, waarbij je als ondernemer slechts een ‘nummertje’ bent en op je beurt moet wachten, is jouw hulpvraag voor ons net zo belangrijk als ieder andere, ongeacht de grootte van jouw organisatie.

Wij komen graag persoonlijk kennismaken om de pijnpunten, wensen en ambities van jouw bedrijf in kaart te brengen. Onze diensten laten wij hier naadloos op aansluiten!

Sinds kort breiden wij onze dienstverlening uit naar een nóg efficiënter en completer pakket, door het aanbieden van personeelsondersteuning op maat onder de naam: P&A Consultancy. Vanuit ons uitgebreide netwerk binnen de financiële- en salarisadministratie, zijn wij in staat onze klanten op korte termijn vakkundige en betrouwbare interim professionals te leveren.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

× Vragen?