Financieel

Houd jij je als ondernemer het liefst zo min mogelijk bezig met administratie? Laat het aan ons over!

Geheel afgestemd op de situatie, wensen en toekomstplannen van jouw bedrijf (ZZP/MKB), stelt P&A Administratie de benodigde administratieve documenten op, die direct een duidelijk en actueel inzicht geven hoe je bedrijf er financieel voorstaat.

Denk hierbij aan de jaarrekening, verwerking van in- en verkoopfacturen, kas- en bankmutaties, belastingaangiftes (zie ook: Fiscaal en verloning (zie ook: Salarisadministratie).

Zo is alles in één klap geregeld, weet jij als ondernemer precies waar je aan toe bent en kun jij zorgeloos jouw bedrijf runnen.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Fiscaal

Eén van de ‘moetjes’ van het ondernemerschap: de belastingaangifte. Indien niet correct uitgevoerd, kun je als ondernemer voor vervelende verassingen komen te staan.

Bij P&A Administratie zijn wij op de hoogte van alle relevante fiscale wetgevingen, actuele wetswijzigingen en specifieke regels en uitzonderingen voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan de Inkomsten- en Vennootschapsbelasting, waarbij we ook het contact met de Belastingdienst afhandelen.

Zo is alles geregeld onder één dak en leun je rustig achterover, met de zekerheid dat je geen geld misloopt en ook niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Salarisadministratie

P&A Administratie zorgt voor dat prettige gevoel wanneer alles goed geregeld is: voor jou als ondernemer én voor de mensen die bij je werken. Het vaste salaris, eventuele bonus- en 13e maand regelingen, vakantiegeld, ziekte- en verlofuren, overuren en loonheffing (inclusief maandelijkse aangifte): alles helder en overzichtelijk weergegeven in nette loonstroken en loonaangiftes, die wij klaarzetten in het werkgevers- en werknemersportaal van jouw bedrijf. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor SEPA-betaalbestanden, loonjournaalposten en loonstaten. Alles onder gebracht bij één betrouwbare partner.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Personeelsondersteuning

Het netwerk van P&A Administratie beslaat boekhoudkundige, financiële en salaris administratieve medewerkers, diverse MKB bedrijven én grote organisaties. Een gemiste kans om deze niet samen te brengen! Daarom besloten wij vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen te brengen onder P&A Consultancy. Als ZZP’er vind je via ons snel een nieuwe, leuke en perfect passende opdracht óf maak als ondernemer gebruik van ons netwerk, waarmee je snel de juiste interimmer vindt om jouw personeelsbestand (tijdelijk) mee te versterken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

× Vragen?